Inspektorat weterynarji Powiat wejherowski Biuletyn Informacji Publicznej Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Wejherowie

Polityka prywatności

  1. Adminsitratorem danych osobowych przetwarzanych w ramach wykonywania zadań publicznych przez Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Wejherowie jest Powiatowy Lekarz Weterynarii w Wejherowie.
  2. Dane osobowe są przetwarzane zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2016 r. poz. 922), w związku realizacją uprawnień lub spełnieniem przez Powiatowy Inspektorat Weterynarii obowiązków wynikających z przepisów prawa.
  3. Dane osobowe nie będa udostępniane podmiotom innym, niż upoważnione na podstawie przepisów prawa.
  4. Każda osoba, której dane dotyczą ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. 
  5. W sprawach, związanych z ochroną danych osobowych należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych:
    - przez email: iod@gdansk.wiw.gov.pl ,
    - telefonicznie (58) 300-39-61,
    - listownie na adres: Na Stoku 50, 80-958 Gdańsk

Załączniki

Nazwa pliku Rozmiar Data aktualizacji
KLAUZULA ZE ZGODĄ REKRUTACJA.docx 17.92K 2018-05-29 12:41:36
RODO klauzula ogólna.docx 17.82K 2018-05-29 12:41:37
Klauzula informacyjna-Rolnik Powiaty.docx 17.31K 2018-05-29 12:41:37
ZGODA_NA_PRZETWARZANIE_DANYCH_OSOBOWYCH_DO_CELÓW_REKRUTACJI.docx 11.94K 2018-08-03 14:19:59

Wyciąg z Rejestru Zmian

Przeglądaj zmiany
Data utworzenia: 2018-05-29 12:42:01
Utworzył(a): Mateusz Kurpet
Data ostatniej aktualizacji: 2019-04-25 14:27:51
Zaktualizował(a): -

Komunikat. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. [x] ZAMKNIJ